Özlem Aydoğdu

Özlem Aydoğdu

Özlem Aydoğdu

Özlem Aydoğdu

Özlem Aydoğdu; 21.04.1984 İzmir Karşıyaka doğumlu. İlköğretim ve lise öğrenimini İzmir’de tamamlayan Özlem Hanım, Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunu. Konya’ya geliş hikâyesinin 2003 yılında Selçuk Üniversitesini kazanması ile başladığını anlatan Aydoğdu; ”Üniversite yıllarından itibaren hem okul hem iş hayatını birlikte yürüttüm. Profesyonel iş hayatım Rixos Hotels grubunun en güzel halkalarından biri olan Rixos Konya otelde 2007 yılının Mayıs ayında başladı.2007 yılından itibaren otel bünyesinde farklı görevlerde bulundum, şu an Rixos Konya otel yönetiminde yer almaktayım” diyor.

Seyahat etmeyi, moda olan her şeyi takip etmeyi, astrolojiyi, insanlarla sohbet etmeyi, araba kullanmayı çok sevdiğini dile getiren Özlem Hanım, yazı yazmak, yenilikleri takip etmek ve mesleği ile ilgili yayınları okumak ve eleştirmekten keyif aldığını eklemeden geçemiyor. Özlem Aydoğdu ile iş yerinde görüştük ve başarısının sırrını sorduk.

 

Sizce başarı nedir?

Başlığa bakıp, benim bu sırrı açıklayacağımı zannetmeyin. Sır kelimesinin sözlük anlamı ise: Kimseye söylenmemesi, gizli tutulması gereken şey değil midir sizce de? J

Ama ben yinede bu konudaki düşüncelerimi şöyle ifade edebilirim.  Hayatını değiştirenin ve başarıya ulaşmanı sağlayan kendinde bulduğun; KENDİNE GÜVEN VE İNANÇ ‘tır.

Başarı; kasamızda duran değil, kendi kalbimizde ve kafamızda olanlardır. Başka yerde aramaya gerek yok. Başarı ile ilgili bildiğim ve bilemediğim birer şey var. Bilemediğim, dünyanın en başarılı insanların başarısının sırrı. Bildiğim ise çok basit. O insanlardan biri olmak istiyorsam, kendi sırrımı kendim yaratacağım ve kuramı değiştireceğimdir.

 

Hayatınızda size başarı getiren 7 prensibinizi bizimle paylaşır mısınız?

  • Kendime Olan Özgüvenim
  • Büyük Düşünmem
  • Yeni fikirler bulmam ve bunlarda ısrarcı olmam
  • Kendimi Zorlamam
  • Risk almak ve sonucuna katlanmak
  • Pozitif&Yüksek Enerjim
  • ‘Sabır en büyük erdemdir’ diyerek VAZGEÇMEMEK.

 

Beni bu sayfaya layık gören ve beni ikna eden Seycan & Ahmet Çakır’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Sevgiyle Kalın

Add comment