Süleyman Köprülü

KÖPRÜLÜ OTO

KÖPRÜLÜ OTO Süleyman Köprülü

KÖPRÜLÜ OTO   Süleyman Köprülü

KÖPRÜLÜ OTO

 Süleyman Köprülü

 

Şehrin seçkin markalarını buluşturan Köprülü firmasına konuk olduk. Sayın Süleyman Köprülü ile Köprülü Oto üzerine güzel bir söyleşi gerçekleştirdik.

 

Konya’mızın köklü firmalarından birisiniz, Otomotiv sektörüne girişinizden ve Köprülü Oto’dan kısaca bahsedebilir miyiz?

BMW Grubu 2000 yılında kuruldu. Borusan’dan bayiliğini alarak satıcılığına başlamış olduk.

2011 Haziran ayından itibaren BMW ve Land Rover satış ve servis hizmetlerini birlikte vermeye başladık. Konya-Ankara karayolu üzerinde şehir merkezine oldukça yakın bir konuma sahip olan Köprülü Oto, 4000 metrekare kapalı ve 5000 metrekare açık alan üzerinde satış ve satış sonrasında toplam 40 personel ile hizmet vermektedir.

 

Sektörü değerlendirdiğinizde neler söylersiniz?

Türkiye distrübitörlüğü BMW – Land Rover satış hızı olarak bakıldığında, piyasa durumuna göre oldukça iyi durumda. Konya halkı kaliteyi biliyor ve satışlarımızda güzel. Bilinçli müşteriler markamızı tanıyor. Bütün modellerimizde hemen hemen her gün test sürüşlerimiz oluyor.

 

BMW markası sadece erkeklerin ilgisini çeken bir marka iken şimdi bayanlarında tercih ettiğini görüyoruz. Bu konu hakkında ki düşüncelerinizi alabilir miyiz?

Önceden erkek arabası gibi görünmesine rağmen günümüz de bayanlarda test sürüşlerinde oldukça istekli ve başarılılar. Bayanların ilgisi bizi mutlu ediyor sadece test sürüşü ile kalmıyor olay, artık arabanında sahibi olmak istiyorlar ve alıyorlar.

 

Köprülü Oto’yu diğer firmalardan ayıran nitelikler nelerdir?

Öncelikle bizim firmamız kalite, konfor ve güvenlik açısından ön planda. Güvenlik olarak bakıldığında zaten diğer markalardan daha çok tercih ediliyoruz. Bu da Konya halkının gözünde nasıl bir yer de olduğumuzu açıkça belli ediyor. Köprülü Oto’da işimizi en iyi şekilde ve gönülden yapmayı, müşterilerimiz ve çalışanlarımızla güvene dayalı ve uzun süreli ilişkiler kurmayı, kendimizi devamlı geliştirmeyi ve işimizde en iyi olmayı hedefleriz.

 

Köprülü Grup olarak halkla bir araya gelecek aktivitelere yer veriyor musunuz?

Tabii ki. Öncelikle belirli günlerde Mayfest dediğimiz aktiviteler yapılıyoruz. Bu sayede halk ile bir araya gelmiş oluyoruz. Brunch ve kokteyller veriyoruz, gerektiğinde yapılan organizasyonlar da sanatçıları da ağırlıyor, halkla birlikte oluyoruz. Ama bir ünlü yıldız gelince insanların tepkisi ve ilgisi çok daha güzel oluyor. Böyle durumlar da talebe yetişemediğimiz zamanlar oluyor, üretim yetmiyor. Zaten genel anlamda bakıldığında da marka olarak Türkiye segmentinde 1.sıradayız.

 

Sayın Süleyman Köprülü ile Köprülü Mobilya üzerine sohbetimiz Ocak sayısında sizlerle.

Add comment