Duygu ÇETİN

Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Öğrencisi

Duygu ÇETİN

Duygu  ÇETİN

Süleyman Demirel Üniversitesi

Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Öğrencisi

Duygu ÇETİN

Dergimizin genç köşe yazarı, Süleyman Demirel Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi Duygu Çetin keyifli bir proje ile karşımızda. Oldukça düşük maliyetlerle sponsor olabileceğiniz bu proje renkli ve kesinlikle ses getirecek bir organizasyon olacaktır. Duygu’ya projesinde başarılar diliyoruz ve gerçekleştirdiği tüm etkinliklerde kendisine destek vererek haberlerini sayfalarımızda yayınlamaya devam edeceğiz.

 

 

Bize kendinden bahseder misin?

Merhabalar ben Duygu Çetin, Antalya’da yaşıyorum. Süleyman Demirel Üniversitesinde Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü 1. sınıf öğrencisiyim.

 

Bu fikir aklına nereden ve nasıl geldi? 

Hep ilk defilemin hayalini kurmuşumdur zaten, ama  klişe çalışmalardan sıyrılıp daha özgün olmasını istedim. En yaratıcı, en özel fikirler her zaman çocuklarda saklıdır, kardeşimin çizdiği bir elbise tasarımı kafamda bu projeyi canlandırdı.

 

Projenin amacı nedir? 

Özel bir defile olmasını istedim, çocukların çizimlerinden daha eğlenceli, güzel tasarımlar çıkacağını düşünüyorum. Hiç yapılmamışı yapmak bana her zaman daha cazip gelmiştir. Bu projenin de dikkat çekeceğine ve çok sevileceğine inanıyorum. Çocukların seçtiği renkler, hayalini kurduğu elbiseler podyumda olmayı hak ediyor bence.

 

Defile için neler yapıyorsun?

Öncelikle çocuklardan elbise tasarımları istiyorum, ilkokullarda duyuru yapmalarını rica ettim gelecek tüm çizimlerden 20 tasarımı bire bir kıyafete çevirmeyi planlıyorum. Tasarımların dikimini okulumun imkânlarını kullanarak okulumda yapmayı planlıyorum ama kumaşları almak için, mankenler için, yer ve mekân için desteğe ve yardıma ihtiyacıyım var. Sponsor olacak kişiler veya firmalar olursa eğer defileyi hayata geçirmem hız kazanmış olur.

 

Bu projene çizimleri ile katkıda bulunmak isteyen çocuklar sana nasıl ulaşabilir?

Çizimlerini duygucetiin@hotmail.com  adresine, ad – soyad ve yaşlarını yazarak mail atmaları yeterli.

 

Defilede mankenlerin kimler olacak? 

Tasarımcı çocukların tasarımlarıyla podyumda yer almalarını istiyorum onun dışında gelecek herkes benim için çok önemli, bu tür projelere önem veren insanları, modayla ilgilenen kişileri bana ışık verecek kişileri orada görmek beni çok gururlandıracaktır.

 

Defile tarihi olarak belirlediğin bir zaman var mı?

Yeterli desteğe ve yardıma ulaştığım an defilemi gerçekleştirmek istiyorum. Şu an için Haziran ayının ilk haftasına göre hazırlıklarımı yapmaktayım. Bu şeker tadında ki defileme mekân sponsoru olmak isteyen tüm firmalara da buradan ulaşmış olmak isterim.

 

Add comment