Devlet BAHÇELİ

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet BAHÇELİ

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri  Devlet BAHÇELİ

“Su uyur düşman uyumaz”

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri
Devlet BAHÇELİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  “Biliniz ki 15 Temmuz yeni bir istila denemesi, yeni bir kıyım ve yıkım hamlesiydi. Mondros’ta çerçevesi çizilip Sevr’de dayatılan imha planları, 15 Temmuz’da yeniden gün yüzüne çıkarıldı. ‘Su uyur düşman uyumaz’ sözü bir kez daha anlam ve karşılığını buldu.” dedi.

Bahçeli, “Zalimler, hainler, emperyalizmin maşaları, bu defa Türk askeri kılığına girdiler, milletin silahını yine millete çevirdiler, milletin imkânlarını kullanarak yine millete öldürücü darbe vurmak istediler. Alim ve hoca görünümlü bir terörist, sığındığı Pensilvanya’dan getirdiği beddua seanslarıyla, nefret söylemleriyle, öfke nöbetleriyle cinayet örgütüne Türkiye’ye ‘vur’ emri verdi. İblis’e ruhunu satan bu vaiz, Müslüman görünümlü bu Voyvoda, ihanetle, Türk ve Türkiye düşmanlığıyla doruğa çıktı, fitne ve münafıklıkta rekor kırdı. Haçlı emellerinin taşıyıcılığını yapan FETÖ, Türkiye’nin kalbine nişan aldı. Türk vatanını çekemeyen, üzerine çöreklenmek isteyen ne kadar çevre varsa FETÖ’nün sırtını sıvazladı. Eline silah tutuşturdu. 15 Temmuz darbe teşebbüsü 627 yıl önce Kosova’da mağlup olanların yeni bir kalkışmasıdır. 15 Temmuz’da TBMM’yi bombalayanlar ile 101 yıl önce Çanakkale’de üzerimize silah sıkanlar aynı karanlık yolun yolcusudur. Bunlar yaratılmışların en aşağısı, en alçağıdır.” ifadelerini kullandı.

Şehitler ölmez vatan bölünmez

MHP Lideri, “Ama ihmal ettikleri Türk milletinin asaletidir. 15 Temmuz’da tankın önüne milli vicdan dikildi. Tanı ağarmayan zifiri geceye mahkum etmek istediler, itiraz ettiniz. İradenizi çalmak istediler reddettiniz. Yeri geldi tankın önüne yattınız, kurşunların önüne gül bahçesine girer gibi yürüdünüz. Çünkü siz Türk milletisiniz. İzmir’in işgaline hayır deyip silahına sarılan Hasan Tahsin ile hainlere tek başına direnen ve şehit düşen Ömer Halisdemir aynı kahramanlık destanını yaşayan neferleridir. Ağlaya sızlaya merhamet istismarı yapıp terörizme hizmet eden takiyecilerin farkındayız. Bu vatan, toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duranlarındır. FETÖ, PKK, IŞİD ve PYD’nin şehit ettiği kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum. Diyorum ki şehitler ölmez vatan bölünmez” diye konuştu.

15 Temmuz bir milat, bir dönüm noktası
Bahçeli, “Türkiye tek yürek olduğunu göstermiştir. Ayrımız, gayrımız yoktur. Müştereklerimiz farklılıklarımızdan daha çoktur. Ecdadımızın hayır duaları, şehitlerimizin hatıra ve vasiyetleri hepimizin namusuna emanettir. Birliğimizi kıskançlıkla, kararlı bir şekilde korumalıyız. Kutuplaşma ve cepheleşmeleri bıçak gibi kesmeliyiz. Şehitlerimizin ruhları, şehit analarının gözyaşları, yetimlerinin yürek yaraları, nesillerin gelecek ümitleri bizimledir. Milletimiz darbe heveslerini teröristlerin kursaklarında bıraktı. 15 Temmuz bir milat, bir dönüm noktasıdır” şeklinde konuştu.

Mehmetçik gözden kaçırılmamalıdır
MHP lideri, “Yeni bir sayfa açalım, milli bir uzlaşmayla, hukukun üstünlüğünü gözeterek, insan hak ve özgürlüklerini muhafaza ederek geleceğin yol haritasını çizelim. Türkiye’nin tarihsel haklarını lekelemeye cüret edenleri şaşkına çevirelim. Bu arada Türk askeri topyekun darbeci ve suçlu görülmemelidir. Ordu-millet dayanışması canlandırılmalı, Mehmetçik gözden ve gönülden çıkarılmamalıdır. Bu sisli ve tereddütlü ortamda, mazlum vatandaşlarımız ve kamu görevlileri mağdur edilmemelidir. Suçsuzu suçludan ayıracak adalet şuuru eksiksiz ve faal olmalıdır. Yeni manda özlemlerine geçit vermeyelim, bu milleti himayesi altına almaya kalkışan vesayetçi odaklara şans tanımayalım” dedi.

Türkiye var olacak
“Fetullahçı terör örgütüyle birlikte küresel güçlerin tetikçiliğini yapan diğer cinayet ve ihanet çetelerinin kökünü hep birlikte kurutmak zorundayız” diyen Bahçeli, “Aksi halde yarın Mahkemeyi Kübra’da bunun hesabını veremeyiz. Bize vatan bırakan şehitlerimizin yüzüne bakamayız. Hâlâ terörist başı Gülen’i ülkemize vermemek için bin dereden su getiren ABD’ye, 15 Temmuz’u anlamayan Vatikan kafasına, darbecileri kollayan ve açık tavır göstermeyen tüm ülkelere karşı Türkiye’nin büyüklüğünü gösterelim. Bir olalım, diri duralım. Türkiye Cumhuriyeti var olacaktır, teminatı millet. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olacaktır, güvence yine Türk Milleti” dedi.

Add comment