Vural Eldoğan

Bismak Vural Makina Yönetim Kurulu Başkanı

Bismak Vural Makina Yönetim Kurulu Başkanı Vural Eldoğan

Bismak Vural Makina Yönetim Kurulu Başkanı Vural Eldoğan

İlk Önceliğimiz Müşteri Memnuniyeti…

Uzman ve dinamik ekibiyle beraber hizmet vermeye devam eden, teknolojiyi yakından takip ederek müşterilerine en iyi hizmeti sunmanın peşinde olan Bismak Vural Makina’yı Firma Yönetim Kurulu Başkanı Vural Eldoğan ile konuştuk.

Bismak Vural Makina hakkında bilgi alabilirmiyiz?
Bismak Vural Makina 2000 yılından itibarenKaraman Organize Sanayi Bölgesinde hizmet vermeye başlamıştır. Her geçen gün ürettiği makinelerin kalitesiyle ve teknolojiyi ürettiği makinelerde uygulamasıyla Türkiye’de ve Dünyada adını kısa sürede duyurmuştur. Üretime ilk olarak manuel gofret hatları ile başladık ve birçok firmaya manuel gofret hattı ürettik. Teknolojinin ilerlemesiyle yaklaşık 10-12 yıl öncesinde otomatik hatlara geçiş sağladık. Şuanda birçok ülkede ve Karaman’da bulunan firmaların birçoğunda 2 3 tane makinemiz çalışmakta. Bunun Yanı sıra Canga, Nuga ve Snickers gibi ürünlerin makine üretimine 2 yıl öncesinde başladık. Rusya ve Kazakistan gibi ülkelerde bu makinelerimiz şuanda üretim yapmaktadır. Bunun yanı sıra Karamanda ’da bir tane hattımız çalışmaktadır. Bu makineleri Almanya’da ve Türkiye’de birkaç firma dışında biz yapıyoruz.Bu makinelerin işleyiş tarzını canlı olarak müşterilerimize gösterme imkânımız mevcuttur.İhracat yaptığımız ülkeler içerisinde Rusya, Kazakistan,Tacikistan, Cezayir, Türkmenistan ve Kırgızistan gibi birçok ülke mevcuttur. Bunun yanı sıra Türkiye içerisinde de birçok firmada makinelerimiz çalışmakta.Aslında % 50 oranında ihracat yaparken % 50 oranındada Türkiye içerisindeki firmalarımızla çalışıyoruz diyebiliriz.

Firmalarımıza satış yaptıktan sonra sağlamış olduğumuz satış sonrası destek ile her türlü problemlerinde yanlarında olmaya devam etmekteyiz. Çünkü ilk önceliğimiz müşterilerimiz memnuniyetini sağlamak.

Bismak Vural Makina’nin bu seneki ve gelecekteki hedefleri nelerdir?
Bu sene inşallah on milyon Euro civarında bir hedefimiz var. Bu yaklaşık olarak 10-12 hat kurulumu demek. Şuanda 2 gofret hattı 1 tane Snickers üretim hattı yapımı devam etmektedir. Sektörü yakından takip eden bir firmayız. Bunun için mevcutta bir ar-ge takımımız var. Devletle beraber yürüttüğümüz projelerimizmevcut.Ayrıca üniversitedekiprofesörlerle beraber yürüttüğümüz birçok projeleriz var. Üretimini sağladığımız bu Canga, Nuga gibi makinelerinin projeleriniprofesörlerle beraber devam ettirmekteyiz. Sektöre daha yeni ürünlerde sunacağız.Şuanda 10 12 ülkeye ihracat yapıyoruz ve bu sayıyı 30 35 ülkeye çıkarmayı hedefliyoruz. Hedefimiz Avrupa piyasası. Makine kalitemizde asla ödün vermeden daha iyi ürünler yapabilmek daha iyi hizmetler sunabilmek için ar-ge ekibimizle beraber çalışmalarımız devam ediyor. Gıda konusunda Türkiye’de üretimi olmayan makinelerin üretimini yapmak için de araştırmalara devam ediyoruz.