İremsu Üçok

İremsu Organizasyon Sahibi

İremsu Organizasyon Sahibi İremsu Üçok

İremsu Organizasyon Sahibi İremsu Üçok

Özel Anlarınıza Şıklık ve Anlam Katıyoruz…

Konya’da özel günlerinizi en şık tasarım ve konseptlerle, unutulmaz anılara dönüştüren İremsu Üçok Wedding Organizasyon yeni trendler ile hayatınıza anlam katmaya devam ediyor. Bilgi ve tecrübesiyle iki yıldır Konya’da verdiği hizmetlerle göz dolduran organizasyonların aranan isimlerden olmayı başardı.

İremsu hanım sizi tanıyabilir miyiz?
Aslen Konya doğumluyum.Çocukluğum Adapazarı’nda geçti. Memleketimle 15 yaşında tanıştım.
Lisede fen-bilimleri okumuş olmama rağmen üniversitede Sosyoloji okumayı tercih ettim. Gözlem yeteneğim sayesinde iyi bir toplum bilimcim olduğumdan eminim ve insanlarla diyalog içinde olmayı seviyorum. Onların hayallerini gerçekleştirmek, mutluluklarına ortak olmak, istek ve beklentilerine fayda ve çözüm üretmek beni mutlu ediyor. Yaklaşık 10yıldır küçük-büyük birçok organizasyonda farklı pozisyonlarda yer aldım. Ciddi bilgi birikimine kavuştum.

Kendimi sektörde yeterli gördüğümde kendi işimi kurmaya karar verdim. İremsu Üçok Wedding Organizasyon’uhayata geçirdim. 2yıldır kişiye özel konsept ve ürün çalışmalarıyla müşterilerimin hayallerini bütçeleriyle ortak bir çerçeveye taşıyorum.

Sektörde müşterileriniz sizden neler talep ediyor? Organizasyon olarak konya yenilikçi mi?
Sektörde müşterilerim kendi zevklerini yansıtan farklı tarzlarda konsept organizasyonlar ve özel tasarımlar talep ediyorlar.

Örneğin; taze çiçeklerle bezenmiş modern çizgide konsept bir kına gecesinde profesyonel dans ekimizle kendilerine özel hazırlanacak koreografik gelin çıkışı şovları… Dantellerin doğal rafyaların tahta kasaların da bolca kullanıldığı Bohem havada bir düğün ve ayakta nikâh konsepti… Eski ama eskimeyen moda hayranları için Vintagekonseptli söz yada nişan masaları… Renklerin dans ettiği ikramların ve eğlencenin bol olduğu bekarlığa veda partileri gelin hamamları…

Anne adaylarını motive edecek şık ve havalı babyshower partileri… son derece heyecan verici cinsiyet partileri.. konsept hastane odası süslemeleri..diş buğdayı partileri… konsept doğum günü partileri.. bebek mevlidi gibi bir çok konsept organizasyonları düzenlerken pastadan çikolataya ve hediyeliklere kadar bir çok ayrıntıyı tasarlıyor ve tam hizmet sunuyoruz.

Konya’da son bir kaç yılda organizasyon firmalarının sayısı çoğaldı ve sektörde yeni bakış açıları oluştu. Buda sektöre talebin fazla olduğunu gösteriyor. Teknolojinin de ilerlemesi sektördeki gelişmelerin ve yeniliklerin daha hızlı takip edilmesini sağlıyor. Tabi İremsu Organizasyon olarak bizim amacımız her zaman farklı tarz ve tasarımlarımızla trend yaratmak olacaktır.

Özel anlarınızı unutulmaz anılara dönüştürebilmek için İremsu Üçok Wedding Organizasyon’dan detaylı bilgi alabilirsiniz.

İletişim: 0532 794 42 45