Dilek AKYÜZ

KONYA’DA BİR YILDIZ

KONYA’DA BİR YILDIZ: Dilek AKYÜZ

KONYA’DA BİR YILDIZ:  Dilek AKYÜZ

KONYA’DA BİR YILDIZ:

Dilek AKYÜZ

 

Dilek Akyüz, başarılı bir yönetici, Konya’ya gelmesi ile bir Konya aşığı olan manken, fotomodel ve oyuncu. Gazete manşetlerinde Hürrem Sultana olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Dilek Akyüz aynı zamanda günümüzün popüler dizisi Muhteşem Yüzyıl’da oynamış gibi de yazıldı, aslında bu bir asparagas haber ama bunu hakkeden bir oyuncu Dilek Akyüz.

Dilek Akyüz, 1985 İzmir doğumlu, 6 yıldır satış pazarlama sektöründe son 3 yıldır Score Fitness Spor Salonunda da başarılı bir performans sergiliyor. Sporun hayatında farklı bir yeri olduğunu ve bu sektörde ilerlemek istediğini söylüyor. Modellik konusunda birçok başarılı projeye imza atan Dilek Akyüz, ciddi firmaların da imaj çalışmalarında yer alabileceğini belirtiyor. Tiyatro eğitimi de alan Dilek Akyüz, tiyatronun eğlenceli olduğu kadar da zor olduğunu söylüyor. Çocukluğunda hep sınıf öğretmeni olmak istemiş ve hala bu duyguları içinde barındırıyor ‘ama artık sınıf öğretmeni olamayacağım ama üzülmüyorum içimde bir uhde kaldı’  diyerek özlemini dile getiriyor.

Çocukları çok seviyor ve çocuklarda Dilek ablalarını seviyor, yaşlılara karşı çok hassas ve tüm insanlarında bu anlayışa sahip olmaları gerektiğini belirtiyor, tenis oynamayı ve hafta sonlarında boş zamanlarında alışveriş yapmayı yeni yerler keşfetmeyi çok sevdiğini söylüyor ve arkadaşları Dilek için olmazsa olmazları içinde.

Hayattaki en önemli yer ailesine ait ve babası Dilek için bir hayat idolü, karşısına çıkacak şanslı kişinin kesinlikle babası gibi olması gerektiğini söylüyor ve bu konuda ısrarcı olduğunun altını çiziyor.

Add comment