Kadriye TEKERYANAL

Meydan GROUP Finans Müdürü

Kadriye TEKERYANAL

Kadriye TEKERYANAL

Kadriye TEKERYANAL

Meydan GROUP Finans Müdürü

 

Kadriye Hanım, 1978 yılı Konya  Cihanbeyli ilçesi Gölyazı kasabası doğumlu.

Niğde üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Kadriye Hanım, 2000 yılında mezun olur olmaz MEYDAN  GROUP  bünyesinde muhasebe elemanı olarak göreve başlar. On üç yıldır Meydan Group’ da iş hayatına devam eden Kadriye Tekeryanal, 7 yıldır firmanın Finans Müdürlüğü görevini yürütmekte.

Evli ve iki çocuk annesi olan Tekeryanal’ın, hem anne hem de bir iş kadını olarak, bu enerjisini ve başarısını takdir ve tebrik ediyoruz.

 

Firmanızı kısaca okurlarımıza tanıtabilir misiniz?

Meydan Group bünyesinde yaklaşık 13 yıldır çalışmaktayım. Firmamız 40 yıllık bir geçmişe sahiptir. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk MEYDAN’dır. Merkezimiz Konya olmak üzere İstanbul, Ankara ve Adana da 3 şubemiz bulunmaktadır. Meydan Group bünyesinde yaklaşık olarak 155 personel çalışmaktadır. Kurumsal bir firmayız. Faaliyet alanımız oto yedek parça satışıdır. Yurt dışından 33 ülkeden ürün ithal edip tüm Türkiye pazarına toptan olarak satış yapmaktayız. Türkiye pazarında 4.125 adet  bayiimiz bulunmaktadır. Türkiye nin en uç noktasına da satış yapmaktayız. Kars Ardahan dan Edirne Kapıkuleye kadar. Tüm Japon, Avrupa, Kore ve Amerikan araçlarına ait yedek parçaları firmamızda bulmanız mümkündür. Geniş pazarlama ağımız, tecrübeli ve bilgili personelimiz ve araç filolarımızla Türkiye’nin 7 bölgesine hizmet vermekteyiz. Ürün yelpazemiz oldukça geniş olup  40.000 kalem ürünün satışını yapmaktayız. Kısacası bir araca ait tüm parçaları firmamızda  bulabilirsiniz. Ürünlerimizin kalitesi, ürün yelpazemizin genişliği, güler yüzlü personelimiz, satış ve satış sonrası hizmet kalitemiz ve ürünlerimizin  garantili olması sebebiyle müşterinin her zaman ilk tercihi olmuşuzdur. Bu sebeple Türkiye de  ‘’eşdeğer oto yedek parça’’ da lider firmayız.

 

Kadriye Hanım, sizce başarı nedir?

Başarı, daima ileriye doğru bakabilmek, ilerlemeyi istemek ve vizyonumuzu bu yönde daima yenileyerek geliştirmek demek.

 

Başarının sırları,

Büyük düşünmek,

Riski üslenmek,

Sorumluluk sahibi olmak,

Planlı, organize ve düzenli çalışmak

Çok çalışmak, azimli olmak

Beşeri ilişkileri güçlü, girişken ve ikna edici olmak

Sabırlı olmak

En son olarak şanslı olduğumu düşünüyorum. Hem mutlu ve huzurlu bir  ailem olduğu için hem de Meydan GROUP gibi kurumsal bir firmada çalıştığım için kendimi oldukça şanslı hissediyorum.

Add comment