Fatih Temel

Temel Bilişim

Fatih Temel

Fatih Temel

Temel Bilişim

Fatih Temel

 

Temel Bilişim 2006 yılından bu yana yazılım ve bilişim sektöründe firmaların vazgeçilmez çözüm ortaklarından. Bu başarının ve güvenin özünde yatan sırrı Temel Bilişim firması sahibi Fatih Temel’e sorduk.

Her sektörde olduğu gibi başarılarının temelinde uyumu yakalamış bir takım ruhunun yattığını dile getiren Fatih Bey, firma hakkında ki sorularımızı yanıtsız bırakmadı.

 

Kendinizden kısaca bahseder misiniz, Fatih TEMEL kimdir?

1983 Konya doğumluyum, aslen Artvinliyim İlköğretim ve Lise eğitimimi Konya’da tamamladım. 2003 yılında Muğla Üniversitesinde yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra İzmir’ de Microsoft Yetkili Eğitim Merkezi’nde Sistem Mühendisliği ve Yazılım Veritabanı Uzmanlığı eğitimleri aldım. 2006 yılında küçük bir ofis kiralayarak Temel Bilişim adı altında hizmet vermeye başladım. Kısa sürede ekibime yeni arkadaşlar dahil ederek daha geniş kapsamlı hizmet vermeye başladım.

 

Temel Bilişim ekibini kısaca tanıtır mısınız?

2006 yılından bu yana hizmet veren Temel Bilişim bilgi ve birikimini internet ortamına hem yatırım hem de paylaşım olarak aktarmak isteyen genç ve tecrübeli beyinlerden oluşan bir ekiptir.

Yüzlerce farklı çalışmaya imza atmış olan firmamız bilişim sektöründeki gelişmeleri çok yakından izleyerek geliştirdiği sistemlerle sektöre yol gösteren bir firma olmuştur.

 

Ne tür projeler yapıyorsunuz?

Hayal edebileceğiniz her türde ve her detay seviyesinde İnternet tabanlı servisi gerçeğe dönüştürebiliriz. Müşterilerimizin internet ortamındaki hedeflerini projelendiren teknolojiyi hayatın her alanında kullanan genç ve dinamik bir ekibiz.

 

Çalışma prensipleriniz nelerdir?

Etik değerleri her şeyin üzerinde tutuyor, tüm ilişkilerimizde saygılı, içten, adaletli, açık ve dürüst bir yapı içerisinde olmaya büyük önem veriyoruz.

 

Proje ve çalışmalarınızda en önem verdiğiniz konu nedir?

En önem verdiğimiz konu müşterilerimizin sürekli yanında olmak ve satış sonrası hizmetler. “Ürün veya hizmet satmanın” değil; “satış sonrası destek hizmetleri verme” nin önemine inanıyoruz. Bu nedenle teknik destek departmanımız sürekli web üzerinde ve çağrı merkezimiz ile müşterilerimize hizmet veriyor. En küçük problemlerinde dahi bize web yada çağrı merkezimiz üzerinden ulaşan müşterilerimizin sorunlarına yönelik çözümler sağlıyoruz.

 

Çözümlerinizden bahseder misiniz?

2006 yılında Konya’da bir ilk olarak hazırladığımız internet haber portalı konhaber.com web sitesinin yayın hayatına başlaması ile birlikte ekip olarak haber portalları üzerine çalışmaya başladık. Bu alanda önemli başarılar elde ederek Türkiye genelinde birçok haber portalının altyapısını sağladık ve teknik destek hizmeti verdik; bugün Türkiye genelinde 100 ü aşkın haber portalına hizmet vermekteyiz ayrıca Konya’da hizmet verdiğimiz 38 adet haber portalı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 2010 yılından bu yana kurumsal bilişim hizmetleri vermeye başlayarak özel tasarım şirket siteleri üretmeye başladık yine bugün Konya ve çevresi illerine profesyonel web tabanlı bilişim hizmetleri sunmaktayız.

 

Başlıklar halinde toplamak gerekirse ana hizmet dallarınız nelerdir?

 

– Kurumsal kimliğinizin internet ortamına aktarılması

– İhtiyacınıza yönelik yazılım geliştirilmesi

– İnternet reklamcılığı ve e-ticaret sistemlerinin oluşturulması

– ERP ve CRM sistemleri

– Anahtar teslimi kurumsal bilişim projeleri

– 5651 Nolu Kanun’a uyumluluk çözümleri

– VMWare sunucu sanallaştırma çözümleri

– Microsoft sunucu ve yazılım çözümleri

– Netsis ERP çözümleri

– Depo ve sıcak satış takip yazılımları

– İş geliştirmeye yönelik özel yazılım uygulamaları

– E-Bülten uygulama çözümleri

– Web sitesi tasarım ve uygulamaları

– İnternet reklamları ve tanıtım filmleri

 

Ekibinizden bahseder misiniz?

2006 yılında (Microsoft System Engineer) Yazılım ve Veritabanı Uzmanı Fatih TEMEL önderliğinde kurulan ekibimizde şuan 10 kişi hizmet vermekte. Satış ve Pazarlama departmanımızın başında değerli müdürümüz Emine ÇİÇEK önderliğinde ekip arkadaşları ve Müşteri İlişkileri Sorumlusu Sena DUVARCI,  yazılım departmanımızın başında proje geliştirme sorumlusu olarak Mehmet KÜÇÜK ve ekip arkadaşları, 7/24 Teknik Destek departmanımızda 2 ekip arkadaşımız, grafik tasarım ve fotoğraf alanında Türkiye genelinde büyük başarıları olan İbrahim KARAÇELEBİ (Faas Butik Ajans) ile çözüm ortağı olarak çalışıyoruz.

Temel Bilişim ekibi olarak aile ortamı içerisinde müşterilerimize samimi ve etik kurallar çerçevesinde yaklaşarak kurumsallıktan ödün vermeden 7/24 isteklerine cevap vermekteyiz.

 

Ekip olarak katıldığınız sosyal faaliyetleriniz nelerdir?

Ekip arkadaşlarımız ile hafta sonları bazı müşterilerimizin ekipleri ile paintball turnuvalarına ve halı saha maçlarına katılıyoruz. Sosyal faaliyetlerin ekibimiz üzerinde motivasyon olarak büyük etkisi olduğunu düşünüyoruz.

 

Add comment