Gökhan KIRAÇ

Tarihi Erenler Konağı İşletmecisi

Tarihi Erenler Konağı İşletmecisi Gökhan KIRAÇ

Tarihi Erenler Konağı İşletmecisi Gökhan KIRAÇ

Tarihi Erenler Konağı

 

Gökhan KIRAÇ

Tarihi Erenler Konağı İşletmecisi

 

Son günlerde adını sıkça duyduğunuz bir mekan Tarihi Erenler Konağı. Bu konağı bu kadar meşhur yapan nedir merak mı ediyorsunuz? Sizin için genç ve başarılı işletmecimiz Gökhan Kıraç ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

1.Kendinizi tanıtır mısınız?

Ben Gökhan KIRAÇ 27 yaşındayım, 5 yıldır hizmet sektöründeyim. Kafe işletmeciliğine Kahve Noktası isimli firmamızla başladık, Tarihi Erenler Konağı olarak devam etmekteyiz. Bunun yanı sıra inşaat ve aydınlatma konusunda büyük projelere imza attık.

2.Sektöre yatırım kararı nasıl gelişti?

Konya’da nargile sektörü ile ilgili bir açık var. Talep çok mekan sayısının az ve yetersiz olduğunu gördük ve bu sektörde bizde olmaya karar verdik.

3.Konya’daki nargile sektörünü değerlendirebilir misiniz?

Nargile sektörü Konya’da, Türkiye’de kafe kültüründe büyük bir paya sahip. Bizde bu sektöre adım atarak en kaliteli ve doğru hizmet verme konusunda iddialıyız.

  1. Erenler Konağı ismi nasıl doğdu?

Çok iyi ve fikir birliğine varabilen bir ekimiz var. Bizim için cafe işi ekip işi arkadaşlarımızla yaptığımız istişare ve mekanımızın konumu itibari ile kültür sokağında bulunmasından dolayı Tarihi Erenler ismini hep birlikte uygun gördük ve gerçekten çok tutuldu, çok sevildi.

5.Müşterinizin sizi tercih etme sebebi nedir?

Güler yüzlü hizmet anlayışımız ile müşterilerimize rahat edebilecekleri bir ortam sunuyoruz. Aile bölümümüzde aileleri ağırlıyoruz. Nargile çeşitlerimiz, soğuk ve sıcak içeceklerimiz, közde kahvemiz ile mutlu ve dinlenebilecekleri, güzel zaman geçirebilecekleri mekanın yanı sıra konforları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

6.Hedefleriniz nelerdir?

Kaliteden ödün vermeden müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamak. Bu standartları bozmadan Tarihi Erenler Konağını zincir haline getirip şubeler açmak.

7.Yabancı ve yerli turist geliyor mu? Yabancı konuklara özel bir sunumunuz var mı?

Bulunduğumuz bölge turistlik bir dokuya sahip olduğu için yerli ve yabancı konuklarımızı da ağırlıyoruz. Yabancı müşterilerimize örf ve adetlerimizi tanıtmaya, uygun hizmet vererek Türk kültürünü, misafirperverliğimizi en iyi şekilde göstermeye çalışıyoruz. Bu konuda yeterli alt yapımız mevcut.

Tarihi Erenler Konağı olarak müşterimize huzuru, güveni, en iyi damak tadını sunmaya devam edeceğiz.

 

Add comment