Gökçen ALTUNTAŞ

Harem Deluxe Güzellik Merkezi Firma Sahibi

Harem Deluxe Güzellik Merkezi Firma Sahibi Gökçen ALTUNTAŞ

Harem Deluxe Güzellik Merkezi Firma Sahibi Gökçen ALTUNTAŞ

Harem Deluxe Güzellik Merkezi
Firma Sahibi
Gökçen Altuntaş

Güzellik Merkezi sizlere bilinçli güzelleşmenin kapılarını açıyor. İhtiyaçlarınızı çok iyi belirleyen güler yüzlü ekibi ile daha salona ilk adım attığınız andan itibaren size güven veren bir güzellik merkezi burası … Herkes bakımlı ve güzel olmak istiyor. Güzellik deyince kadın akla gelir ama son yıllarda erkeklerin de bu konuda katılımı hayli fazla. “Önemli olan doğru adresi bulmak” diyen Harem Deluxe Güzellik Merkezinin kurucusu Gökçen Altuntaş ile keyifli bir röportaj…

 

Harem Deluxe’le
bilinçli güzelleşin

Öncelikle sizi biraz tanıyalım istiyorum. Bize kendinizden ve Harem Deluxe Güzellik kurulana kadar ve sonraki süreçten bahsedebilir misiniz?
1979 Konya doğumluyum. 20 yıldır bu sektörün içindeyim. 1997 yılında Konya’da ilk açılan Güzellik Merkezlerinden birinde işe başladım. Fono Kozmetik bölümünü bitirdim. Bir süre eğitim aldıktan sonra uzman estetisyen ve usta öğretici olarak mesleğime devam ettim. Sektörde yapılan yanlışlar ve boşlukları görerek daha iyi ve daha kaliteli nasıl hizmet verebiliriz düşüncesiyle iki yıl önce erkek kardeşimle birlikte kurduğumuz Harem Deluxe Güzellik Merkezi başta küçük butik tarzı bir salon olarak hizmet vermeye başladı. Sadece iki uzmanımız ve biz …Birinci yılımızı tamamladığımız gün Arena Şubemizi kurdu. Şu anda büyük ve bilinçli bir ekibiz . Misafirimizin önce ne istediğini iyi anlıyoruz. Hangi işlem için olursa olsun mutlaka bir ön görüşme yapıyoruz. Müşterimizin neye ihtiyacı olduğunu tam olarak belirledikten sonra ortak bir noktada buluşup işlem randevusu veriyoruz. Eğer ameliyatsız sunduğumuz estetiklerle çözüm alamayacaksak plastik cerrahımıza yönlendiriyoruz .Herhangi bir cilt rahatsızlığında dermatolog devreye giriyor. Bölgesel incelme ve zayıflama için gelen misafirlerimizin önce vücut analizleri profesyonel şekilde yapılıp sonra diyetisyenin verdiği kişiye özel diyetlerle takviyesi sağlanıp uygun işlemlere yönlendiriliyor. Herkesin bütçesine ve isteğine göre seçeneklerimizin olması en önemli özelliğimiz. Teknoloji her geçen gün ilerliyor.Cihaz ve Deneyim anlamında donanımlı olmak en büyük avantajımız .

Müşteriniz buradan nasıl ayrılıyor?
İlgilenildiklerini, birilerinin onları dinleyip anladığını hissediyorlar ve mutlu oluyorlar. Çünkü burada birilerinin onları dinlemesi, ve bilinçli bir şekilde fikir vermesi hoşlarına gidiyor. En önemlisi bize güveniyorlar. Kimseyi ikna etmeye çalışmıyoruz, fikrimizi söylüyoruz. Yapılan işlemin ve verilen vaadlerin arkasında durmak çok önemli. Bazen müşterimiz yapılan işlemden memnun kalırken benim gözümle eksik varsa tamamlıyorum, tamamlatıyorum. Müşterilerimin çok memnun olduğunu düşünüyorum ki sürekli tavsiye üzerine görüşmeye, danışmaya gelenler oluyor. Çalışma disiplini, kaliteli hizmet, doğru uygulama, uygun fiyat , hijyenik çalışma kesin ve etkili çözümler müşteri memnuniyetini tartışmasız getiriyor.

Son yıların yeni trendi ‘’Zamanı geri al, gençleş ‘’Bu mümkün mü?
Güzellik sektörü her gün yenileniyor. Yeni buluşlarla genç görünmek evet mümkün. 4D Güzellik 2017’nin favorisi olacak mesela .

4D Güzellik nedir?
Ne kadar bakımlı olduğumuzu gösteren, yaşımızı ele veren en değerli giysimiz cildimizdir. Cildin dört katmanının desteklemesine 4D GENÇLEŞME diyoruz. Cildin en üst katmanı olan epidermis, ilk yıpranan, yaşlanan ve kirlenen kısım oluyor. Epidermise yapılabilecek birçok işlem var Öncelikle cildin durumunu belirleyip, analizi misafirimizle paylaşıp yapılabilecekleri anlatıyoruz. Her yaşın ihtiyacı farklıdır. Bütün bakımlardan önce yapılması gereken kesinlikle cilt temizliğidir. Medikal cilt bakımı uygulamasında ölü ve dökülen deri hücrelerini temizlerken sağlıklı hücreleri , kolajen ve elastin üretimini harekete geçiririz. Epidermis mekanik peelingi çok sever. Cilt Ph ‘ına uygun ürünler ,KİMYASAL PEELİNG ,ENZİM PEELİNG (IŞIK PEELİNG) VE HASSAS MİKRODERMABRAZYON sistemi ile lekelenme , akneyi önlerken , parlak cilt oluşumuna lazer sistemleri ile destek olunur. Bu ilk aşamadır.

İkinci boyutta ise Dermis bulunur. Deriz tabakasının güçlendirilmesi gerekir.30’lu yaşlarda cilt gözenekleri genişler ve elastikiyet kaybıyla sarkmaya başlar . Dermisi aşırı ısıtmadan kontrollü yapılan RADYOFREKANSLI ALTIN İĞNE veya lazer sistemleri ile kolajen uyarılır ve yeniden yapılanması sağlanarak cilt altı dokusu güçlendirilir. Aynı seanslarda cildin ihtiyacına göre PRP, SOMON, AMNOASİT ve VİTAMİN gibi yapılandırıcı maddelerle uygulamaya destek verirken, Fraksiyonel CO2 lazerler de kullanılabilir.

Üçüncü boyut ise cilt altındaki hypodermis tabakasını hedefler. Bu tabakadaki sarkmalar 40’lı yaşlara doğru ortaya çıkar. Cerrahiye gitmeden önce cildin daha sıkı ve gergin olması derin dokunun desteklenmesini sağlamak amacıya FOKUSLU ULTRASON (U-THERAPHY ) ve lazer teknolojileri kullanılır. U-theraphy sisteminde etki odaklanmış ultrason enerjisinin yarattığı ısı etkisiyle cildimizin temel yapı taşı kolajen sentezini artırarak cildi sıkılaştırmayla, ince kırışıklıklarda azalma ,boyun bölgesindeki çizgilerde açılma ve yüz konturundaki belirginleşme ile olmaktadır. Ameliyatsız yüz germe işlemi de denilir. Hyaluronic asit içerikli ve dinamik dolgularla cilt altı boşlukları, şişkinlik oluşturmadan ve cerrahisiz doldurulabilir.

Dördüncü aşamada ise cilt altı kas yapısının güçlendirilmesi yer alır. Farklı dalga boylarında elektrik akımı vererek kasların uyarılması temeline dayanan MİCRO PLUS yöntemi ile kaslar harekete geçer, bağ dokusunun temel hücresi fibroplast uyarılır. Derinin canlı ve gergin olması sağlanır.

Lekelerden nasıl kurtulunur?
Leke tedavisinde kullandığımız başlıca uygulamalardan lazer, mezoterapi, kimyasal peeling gibi bilinen yöntemlerin yanı sıra son olarak, her cilt tipine uygulanabilen çözüm odaklı maskeler bulunuyor. Ciltte doğduktan sonra oluşan tüm lekelerin tedavisinde uygulanabilen IŞIK PEELİNG yaz sonrası güneş lekeleri için de birebir. ENZİM PEELİNG olarak da bilinen bu yöntem, deride bulunan melanin miktarını azaltarak pigmentasyonu baskılıyor. Cildin koyulaşmış bölümlerinin rengi açılıyor. CO2 LAZER, ALTIN İĞNE de bu konuda oldukça başarılı . KİMYASAL PEELİNGLER pigment tedavisinde en sık kullandıklarımızdan. Lekeleri açarken cildin daha gergin daha yumuşak ve nemli olmasını sağlıyor. Lazer tedavileri ve Işık peeling, altın iğneli radyofrekans ile iki üç ay da sonuç alınırken, kimyasal peeling ve diğer kombine işlemler, altı aylık bir süreci öngörerek tedaviye başlamak lazım. Misafirimizin cildine göre uygulamayı seçmek çok önemli. Güneş koruyucu kullanımı da lekenin tekrarlanmaması için kullanılan en etkili önlem.

Altın İğne Radyofrekans kırışıklıklara çare oluyor mu?
Uygulama alanları oldukça geniş; cilt gençleştirme, kırışıklıkların önlenmesi, kol ve bacaktaki sarkmalar, boyun ve dekolte bölgesinin toparlanması, sivilce izlerinin giderilmesi, aktif akne ve leke tedavisi, gözenek sıkılaştırılması, çatlakların giderilmesi, kılcal damar tedavisi ve koltuk altının aşırı telemesi…Etkili ve konforlu bir yöntem .

Altın iğne, U-theraphy, Enzim Peeling , Microplus Yüz Germe ,CO2 lazer, Fraksiyonel Lazer, PRP, Somon, Dolgu, Botoks. Bu uygulamaları neye göre seçilmeli? Hangi uygulama daha etkili?
Kişinin en çok neye ihtiyacı varsa, onu en mutlu edecek ve cildine en uygun işlem hangisi ise cilt analizinden sonra birlikte karar veriyoruz. Her işlem kişiye göre değişiyor çünkü herkesin cilt yapısı farklı .En etkili Yöntem misafirimizin ihtiyacına göre belirleniyor.

Bu kiloları ne yapacağız peki? Bölgesel incelme uygulamaları ile forma nasıl giriliyor?
Merkezimize gelen misafirimizin önce profesyonel vücut analizini yapıyoruz. Ne yaparsak yapalım beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor.Kişinin diyeti kişiye özel ve sağlık durumuna göre verilmelidir .MİCROPLUS, INFRARED OZON SAUNA, VAKUMLU CRYO LİPOLİZ, İĞNELİ LİPOLİZ ,cerrahi olmayan işlemlerimiz. Liposuction, yağ aldırma gibi işlemleri cerrahımıza yönlendiriyoruz.Önceliğimiz sağlıklı beslenme, destekli ameliyatsız bölgesel incelme cihazlarıyla sonuç almak.

Add comment