Güleser CEYLAN

GoldEmlak Gayrimenkul & İnşaat

GoldEmlak Gayrimenkul & İnşaat Güleser CEYLAN

GoldEmlak  Gayrimenkul & İnşaat Güleser  CEYLAN

Gold Emlak Gayrimenkul & İnşaat Güleser CEYLAN

 

Gold Emlak sahibi Güleser Ceylan ile emlak sektörü üzerine gerçekleştirdiğimiz röportajımızı sizlerle paylaşıyoruz.

 

Güleser Ceylan kimdir?

1989 Konya Doğanhisar doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Afyon’da tamamladıktan sonra 2009 yılından buyana Konya’da ikamet etmekteyim.

 

Kısaca Gold Emlak dan bahsedebilir misiniz?

Emlak, gayrimenkul ve inşaat sektöründe kısa bir süredir var olmamıza rağmen gerek sektörde ki açıktan, gerek verdiğimiz hizmetin kalitesinden dolayı beklediğimizden daha büyük bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Ve her geçen gün artan hizmet kalitemiz ve mesleğimize olan aşkımız bizleri Gold Emlak olarak daha ileriye taşıyacağına ve sektörün güvenilir markası olacağımıza inanıyorum.

 

Güleser Hanım, yatırımcılar ev alırken nelere dikkat ediyorlar?

Kişiden kişiye değişen ölçütler olmasına rağmen genelde mevki, iç dizayn, cephe, güvenlikli site olması, sosyal yaşam alanı, firmanın güvenilir olması ve fiyatı diyebilirim.

Genellikle yatırım yapılırken daha çok yeni projeler tercih ediliyor. Gayrimenkul çok kazandıran bir yatırım olması nedeniyle parasını değerlendirmek isteyenlerin genelde tercih sebebi oluyor.

Son yıllarda sektörde ki yatırımcı satın alacağı gayrimenkulün anahtar teslim olmasına bilhassa dikkat eder oldu. Bu da inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların projelerinde iç ve dış görsele aynı oranda önemsemesini gerektirdi ve Konya’mızda görkemli projelere imza atıldı.

 

2015 yılının gayrimenkul trendleri neler olacak?

Daha büyük siteler yapılmaya başlanacak, daire metrekareleri artacak, sosyal alanı geniş olan siteler inşa edilecek.

Mimarisiyle, özellikleriyle fark yaratan projeler her daim ilgi ve talep görüyor. Yatırımcı aldığı gayrimenkulün nasıl ve neden değer kazanacağını iyi analiz edebiliyor. Dolayısıyla yapımcı firmanın projelendirme aşamasında daha detaycı olması gerekiyor.

Eskiden gelin kaynana, torunlar ve kardeşler bir arada aynı evde yaşarken bugün böyle bir durum söz konusu bile değil. Dolayısı ile yeni evli bir çift konut tercihini daha modern dizaynı olan, sosyal alanlara sahip, son trend akıllı evlerden yana kullanıyor. Ve yaşayacağı konutta ki metrekareden tutun da oda sayısına kadar dikkat ediyor. Yani yatırımcı ister istemez yapı sektöründeki trendleri talepleri ile kendisi belirlemiş oluyor. Konfor ve lüks yaşam hayali gayrimenkul sektörünü daima canlı tutuyor.

 

Konut olarak yatırım yapacak yatırımcılar ne yapmalı?

Konut olarak yatırım yağmak isteyen yatırımcılar kar elde etmek için köklü ve güvenilir firmaları tercih etmeli ve proje aşaması esnasında alışlarını gerçekleştirmelidirler. Türkiye canlı kanlı bir ülke, ne kadar konut yapılırsa yapılsın, ihtiyaç devam ediyor ve hem yapı firması hem de yatırımcı kazanıyor.

 

Gold Emlak olarak hedefleriniz nelerdir?

Ne yazık ki emlak sektörü bazı meslektaşlarımız yüzünden tabiri caiz ise ayaklar altına düştü diyebiliriz.

Bizler de Gold Emlak olarak sektörde emlak ve gayrimenkulcülere karşı oluşan bu güvensizliği ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışmaktayız.

Yapmış olduğumuz kaliteli işler ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ile farkımızı ortaya koymaya çalışmaktayız.

Add comment