Nesibe Önemli

Access Bars Uygulayıcısı

Access Bars Uygulayıcısı Nesibe Önemli

Access Bars Uygulayıcısı Nesibe Önemli

Sihirli bir değnek olsa, her şeyi tek dokunuşla düzeltse,  korkular, üzüntüler, kaygılar, kısacası yaşamımızı olumsuz yönde etkileyen ne varsa hepsi tek dokunuşla silinip gitse. Hepimizin  zaman zaman aklımızdan geçirdiğini Access Bars uygulaması gerçekleştiriyor. Sihirli parmaklar dokunuyor, beyin harekete geçiyor. Access Bars’ı, Access Bars Uygulayıcısı Nesibe Önemli ile konuştuk.

Bir dokunuşla  hayatınızı değiştirin

Siz emekli bir hemşire, aynı zamanda güzellik uzmanısınız. Access Bars uygulamasıyla nasıl tanıştınız?
Ben de yaşadığımız olaylarda hep farklı bir çıkış noktasının olabileceğini düşünüyordum, ama nasıl olacağını bilmiyordum. Bir gün bir doktor arkadaşım acces barstan bahsetti. Ne olduğunu ve bu kadar muhteşem olduğunu da bilmiyordum. Access barsta 67 tane enerji var. Bana facelift denen enerjiden bahsetti. Bu enerji, yüzünüzü ve iç organlarınızı kalıcı bir şekilde gençleştiriyor. Güzellik uzmanı da olduğu için arkadaşım bana sadece güzellik tarafından bahsetti. Ama içine girip baktığımda çok derin olduğunu gördüm. Ben o güne kadar uyuyordum, uyandım. Bilincimizi değiştirip farkındalığımızı arttırıyor. Aynı zamanda şifalandırıyor. Çünkü bars yapılırken aynı zamanda enerji çalıştırılıyor.

Bu sistem nasıl çalışıyor?
Kafamızda 32 tane nokta var. Onların bardel diyoruz. Hepsinin bir anlamı var. Para noktası, ilişki noktası, cinsellik noktası, yaratıcılık noktası, yaşlılık noktası . Hepsine aynı anda müdahale ediliyor. Bu noktalara enerji verdiğimizde siz zaten farkında varmadan değişiyorsunuz. Diğer insanlardan farkındalığınız artıyor. Çoğu insanın fark edemediğini siz fark ediyorsunuz. İmkanlarınız ve seçenekleriniz artıyor. Karşınıza birçok ihtimaller çıkıyor. Normal şartlarda bazı insanlar bunları görmezden gelebilir. Siz fırsatı kendi lehinize çevirir hale geliyorsunuz. Toplumun bize dayattığı bakış açısı siliniyor. Kendinize ait bir bakış açınız oluyor. Size katkısı olan hiçbir şeyi silmiyor fakat katkısı olmayan her ne varsa siliyor.

Uygulama nasıl yapılıyor?
Parmak uçlarıyla noktalara göre belirli bir dokunuş şekli var. Bir seferde üç noktaya dokunabilirsiniz. Örneğin oradaki para, ilişki ve yaratıcılık noktalarına dokunduk diyelim, o noktalar çalışmaya başlar. Yapan kişi enerji çalıştırarak yapıyor. Siz farkında olmadan bilinçaltınız temizleniyor. Bedeninizde değiştirmek istediğiniz bir yer varsa ya da bir hastalığınız varsa ayrıca beden prosesleri var. Uygulanacak yerde 45 dakika el temasında bulunuluyor. Bu esnada enerji çalışıyor. 45 dakikanın sonunda tekrar kafa noktasına dönüp o enerjileri oraya hapsediyoruz. Seans bitse bile kendi kendine çalışmaya devam ediyor. Bakıyorsunuz sonra rahatsızlığınız yok olmuş.

Access barsla tanıştıktan sonra sizin hayatınızda ne değişti?
Olmaz diye bir şey yokmuş bunu öğrendim. Bu benim yanlış bakış açımmış. Access bars soru cevap şeklinde çalışıyor aslında. Siz soru soruyorsunuz. Ağzınızdan çıkan her kelimenin bir enerjisi var. Biz nasıl talep edip sorarsak evrende o şekilde organize oluyor ve bize geri dönüyor. Negatif düşünen bir bilinçaltına sahipseniz zaten olumlu düşünemezsiniz. Bilinçaltında zaman kavramı yok. 20 yıl önce bir şey yaşamış olsanız bile şuan gibi hissedip öyle hissediyorsunuz. İnternetten, televizyondan gördüğümüz olumsuzluklar farkında olmadan bize kodlanıyor. Toplum baskısı çok fazla. Elalem ne der düşüncesi var. Yanlış bakış açılarımız, inançlarımız, duygularımız var. Çok fazla okumayan bir toplumuz. Mesela birisi bir şey dediği zaman doğru deyip hemen kabul ediyoruz. Zaten bilinçaltımızın yüzde 98’lik bir bölümü bize ait değil. Barsta biyotaklit denen bir şey var. Neye inanırsanız istemeden dahi olsa taklit ediyoruz.

Kalp krizi geçiren bir insan onu da mı taklit etmiş oluyor?
Bizim hastalık diye adlandırdığımız her şeyin sistemde bir eşittiri var. Mutlaka onun bir karşılığı var. Her hastalığın farklı bir kodu var. Bunlara neden olan çoğunlukla duygusal travmalar. O kodu bilinçaltınızda çözdüğünüz zaman zaten hastalığınız yok oluyor. Bilinçaltını temizlersek ve karşı tarafta gerçekten buna gönüllü oluyorsa hastalık ortadan kalkıyor. Atalarımızdan gelen yanlış bakış açısı neyse onu temizlediğimiz zaman bizde de gidiyor.

Mesela bir takım şeyler var değişmesi istiyorum ama buna gücüm yetmiyor. Size gelmeye karar veriyorum. Bana nasıl bir uygulama yapıyorsunuz?
Öncelikle bizden talebiniz ne bunu öğreneceğiz. Sizin gönüllü ve istekli olmanız lazım. Siz ne kadar çok talep ederseniz uygulamadan o kadar fayda görürsünüz. İnanmayan ve ilgisi olmayan birine uygulama yaparsam bu ona katkı sağlamaz. İnanarak ve gerçekten isteyerek gelen insanlar kendilerini çok rahat hissediyorlar. Bazıları uygulama esnasında dışarıda yağmur mu yağıyor diye soruyorlar. Bazıları elimi uzatsam güneşi tutacakmışım gibi hissettim diyor. Ben gelecekteki halimi, hangi evde yaşayacağımı gördüm. Sizi geçmişe yada geleceğe götürebilir. Herkeste sonsuz olasılıklar var. 5 dakika yada daha fazla uyuyabilir. uyandığında çok derin uykudan uyanmış gibi hissediyorlar. Uyku esnasında rüya da görebilirler. Gördükleri rüyanın illa ki bir mesajı vardır. Güvendiği zaman kişi kendisini daha rahat hisseder. Örneğin bir konu vardır; yıllardır sizi üzer yıpratır. Uygulama bittikten sonra nasılsın diyorum. Hiçbir şey düşünemiyorum diyor.

Bu işlem aslında biraz da beyni formatlamak gibi bir şey. Size göre ne?
Kafanızdaki eski düşünce kalıplarını temizleyen, bırakan, kafadaki 32 noktaya dokunarak uygulama yapılan, aynı anda binlerce kısıtlamayı tümüyle kolaylıkla serbest bırakan bir şey. Bu bizim ve bedenimizin bugüne kadar biriken herhangi bir şeyi, hakkındaki tüm kısıtlayıcı düşüncelerimizi, fikirlerimizi davranışlarımızı, inançlarımızı, hislerimizi, duygu ve düşüncelerimizi kararlarımızı serbest bırakmamızı sağlayan terapidir. Herhangi bir şeye anlam yüklersek ve önemli olduğunu düşünürsek; onu beynimizde depolarız. Yanlış karar, duygu, inançları, hastalıkları, genetik kod olarak bu günkü yaşamımızdan ve hatta 5, 10 bin yıl öncesinden kendimizde taşıyabiliriz. Daha iyi anlaşılması açısından beynimizi bilgisayara benzetebilirsiniz. 5, 10 bin yıl öncesinden genetik kodla bile bizde bulunabiliyorsa beynimiz dev bir harddisk halinde olabilir. Bu da bizi çok yorar, zorlar. B Bir şeyler yapmak, değiştirmek isteriz ama yapamayız. Bilgisayarımızın performansı düştüğünde ne yapıyoruz? Götürüp format attırıyoruz. Çöplerden, virüslerden, gereksiz dosyalardan temizleniyor, sıfırlanıyor. İşte Access Bars da bize, beynimize bunu yapıyor. Bize format atıyor.

32 nokta neden önemli?
32 noktaya elimizle dokunularak yapılan bors seansları sonrasında bize hizmet etmeyen, katkı sağlamayan her ne varsa, bizi engelleyen, ağırlaştıran, sınırlayan gereksiz kayıtları siler ve bizi aşıl olmamız gereken hale getirir. Bars noktalarındaki fazla elektrik yükünü alır. Böylece hayatımıza daha çok şey alıp kabul etmemize ya da yeni şeyler için yer açmamıza neden olur. Bilinç ve farkındalığımız artar. Bedenimizde bizi rahatsız eden hastalık diye adlandırdığımız şeyleri; yani bar noktalarına enerji vererek şifalandırdığı için aynı zamanda hastalıklarda da iyileşme, düzelme görülür.
Sonsuz olasılıklar yaratabilir. Farkındalığımız arttığı için ve artık alanımız genişlediği için biz de karşımıza çıkan fırsat ve olasılıklar içinden seçim yapma imkanı buluruz. Fırsat ve seçeneklerimiz artar. Hayatın tümü bize kolaylık, neşe ve ihtişamla gelir.
Duygu, düşünce ve hislerimizde yani 32 noktada fazla elektrik yük var demiştik. Bu noktalara dokunduğumuzda oluşmuş elektrik yüyünü serbest bırakıyoruz. Dokunulan her nokta klavyedeki delete (silme) tuşu gibi işlev yapıyor. Örnek verecek olursak; para noktasına dokunduğumuzda para ile ilgili yaşanılan sıkıntılara neden olan inanç, bakış açısı, yargı, duygu vs. her ne varsa hepsini siler.
İlişki noktasına dokunulduğunda öncelikle kendimizle olan ilişkimiz temizlenir. Dolayısıyla başkaları ile olan ilişkilerimiz de düzelir.

Seans yaptıran kişiler seans esnasında neler hissedebilir?
Kaşınma, seğirme, ürperme, gülme, ağlama, konuşma, uyuma, ağrı ve daha pek çok şey hissedebilmekle birlikte hiçbir şey de hissetmeyebilirler. Şimdiye kadar deneyimlerimde gülen, konuşan, ağlayan, ağlamadığı halde gözlerinden yaşlar süzülen insanlarla karşılaştım. Kim bilir o esnada bedenlerinden neler çözüldü ve atıldı.

Bars seansının etkisi ne kadar sürer?
Bir kez bile bars yapılıp kafadaki 32 noktaya dokunulduğunda barlar çalışmaya başlar ve enerjiyi sonsuza dek serbest bırakmaya devam eder. Ama kişi seansın rahatlığını ve hafifliğini bir kez anlayınca hep yaptırmak isteyecektir. Sonraki seanslarda sonuçlar daha dinamik hale gelecektir. Seans sırasında 5 dakikalık bir uyku bile tüm gece uyumuş kadar dinginlik ve enerji sağlar.

Seanslar ne kadar sıklıkla yapılabilir?
Tamamen kişinin kendine kalmıştır. 1 kez bile seans yaptırmak hayatımızda çok şeyi değiştirebilir. Devam ettiğimiz taktirde etkisi artacak ve daha da derinleşecektir. Çünkü bizim değiştirmek isteyip de değiştiremediğimiz şeyleri değiştirir.

Barsın herhangi bir zararı var mı?
1990 yılından beri yapılan bir uygulama. Şimdiye dek hiç kimse bir sorun bildirmedi. Zaten size katkı sağlayan hiçbir şeye zarar vermez. Olduğu gibi korur. Size hizmet etmeyen şeyleri temizler.

Access bar herkese uygulanabilir mi?
Konuya karşı ilgisiz, isteksiz, gönülsüz olan kişilere yapılmaz. Çünkü almaya ve vermeye gönülsüzdürler. Barsın onlara katkısı olmaz. Onun haricinde bebeklere bile yapılabilen bir uygulamadır.

Add comment