METROPOL DERGİLERİ

Röportajlar, Köşe Yazıları, Haberler

YEPAR OTOMOTİV YÖNETİM KURULU BAŞKANI Mehmet ÇİMEN

YEPAR OTOMOTİV YÖNETİM KURULU BAŞKANI Mehmet ÇİMEN

1986 yılında kurulmuş olan YEPAR Otomotiv, 35 yıldır sektöründe yeniliklerle hizmetini sürdürmektedir. Kurulduğu günden bu yana deneyimli teknik personeli ile yedek parça üretiminde dünya çapında bir performans göstermiştir.

YEPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çimen ile yeni projeleri ve hedefleri üzerine gerçekleştirdiğimiz röportajı sizlerle paylaşıyoruz.

 

İş dünyasına girişiniz nasıl oldu?

Öncelikle iş dünyasına adım atmamız bizim yeniliklere açık düşüncelerimizle başladı. Biz dün başlamadık bu işe, biz 40 yılımızı verdik ve amacımız sadece ticaret olmadı hedefimiz her zaman nesillere aktarılan ekonomi kalkınma projeleri oldu. Emeğimiz daima bu yüzden…

 

Rakiplerinizden sizi ayıran özellikleriniz neler sizce?

En başta bahsetmiş olduğumuz gibi biz önü açık yatırımlar yapan ve hedef olarak da 80 ülkeyle çalışma azmi gösteren bir firmayız.  Yolumuz doğru oldu ve iyi işler çıkardık her zaman… Sizlere şöyle örnekler vermek istiyorum; ülke dışında ve ülke içinde birçok firma bizim sektörümüzle alakalı çalışmalar yürütmekte ama biz bir iş seyahatine gittiğimizde bize katkı sağlayacak ve bizim öncümüz ülkede ki diğer firmalara da katkı sağlayacak en yeni fikirleri uygulama taraftarıyız. İşte bizim farkımız, rakip firmaları rakip adı altında ezmek değil, bizim amacımız herkese öncü olabilmek. Yolu doğru olan herkesin kaderi hep doğruyla karşılaşsın isteriz.

 

Sektörünüzde özellikle değişmesini istedikleriniz neler?

Biz şehrimizden memnunuz fakat naçizane işimizle alakalı beklentilerimiz de yok değil. Öncelikle daha düzenli bir sanayi düzeni ve çalışmaya teşvik olması için eğitimli elemanlarla çalışmak isteriz bu şekilde kalite standartlarının yükseleceği kanaatindeyiz. Yani çalışma gücü olan insanların daha fazla işe sarılması, herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapması bizim beklentilerimiz arasında. Genel değerlendirmemiz ve beklentilerimiz bu şekilde.

 

İhracat yaptığınız ülkeler?

Biz toplu olarak 3 kıtada ki ülkelerin geneliyle çalışmaktayız. Toplu satış yapmak önceliğimiz olduğu için yurt içinde ve yurt dışında kalitemizle kabul ve rağbet gören bir firmayız.

 

Yeni projeleriniz var mı? Kısaca bahsedebilir misiniz?

Şuanda hayata geçirmek üzere olduğumuz bir proje için uğraş veriyoruz bu projemizin adı YEMARK Store. Bu projemizi sizlerle de paylaşmak isteriz; bizler yedek parça dünyasını Online hizmetle buluşturarak ve sunduğumuz bu hizmetle sektörde ciddi anlamda hayatımızı kolaylaştıracak adımlar atmaktayız.  YEMARK STORE’da ki hedef kitlenin zamanını güzel değerlendirmesini sağlamak, boşuna vakit kaybetmeden bir tıkla kapısına kadar gelen yedek parçalarla hizmet sunabilmek isteriz. Biz bu işe bir sene önce start verdik fakat daha kapsamlı bir proje haline getirerek büyütüp sonrasında tanıtmak istedik… Tabi başka projelerimiz de var fakat biraz daha geliştirip ilerleyen süreçlerde paylaşmak isteriz.

 

Son olarak neler söylemek istersiniz?

Bizim genç, dinamik ve çaba gösteren insanlara ihtiyacımız var. Biz bir aile şirketiyiz fakat gelip bize yeni fikirler sunmak isteyen hevesli gençlerimize, vatandaşlarımıza da sonuna kadar kapımız açık. Herkes elini taşın altına koyarsa her süreci ülkece yenebiliriz. Ayrıca önemli olan azim etmek cesaret ise vereceğimiz emeğin en büyük adımı olacaktır.

 

BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR

TRENDYOL : https://www.trendyol.com/magaza/yemarkstore-m-524754?sst=0

HEPSİBURADA: www.hepsiburada.com/magaza/yepar-otomotiv

FACEBOOK: https://www.facebook.com/yemark.store/?ref=page_internal

INSTAGRAM : https://www.secure.instagram.com/yemark.store/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-5WKYpQIBwpPUcCLejRRgw

LINKEDIN https://www.linkedin.com/in/yemark-store-582325213/

TWITER : https://twitter.com/ParcacL

Add comment