HENRY JONES

HENRY JONES

Konya’dan yeni bir marka doğuyor HENRY JONES

Konya’dan  yeni bir marka doğuyor HENRY JONES

Konya’dan

yeni bir marka doğuyor

HENRY JONES

 

‘‘Henry Jones tamamen yüksek franchise ücretlerden dolayı Konya’dan biz bu işi yaparız diyerek oluşturduğumuz bir marka’’

 

 Henry Jones fikri nasıl oluştu?

Henry Jones fikri bize güvenen arkadaşlarımızdan çıktı. Bize geldiler yeni bir konsept oluşturmamızı istediler biz de bunun üzerine çalıştık. Ortaklarımızla oturduk konuştuk altyapıları, yapılması gerekenler ortaya kondu ve Henry Jones fikri tamamen bizim üçümüzün kafa kafaya vermesiyle oluştu. Nalçacı da büyük bir kafede gerçekleşen başarının devamıdır Henry Jones.

 

Yani Henry Jones kafesi sadece Konya da açılacak bir kafe olarak açılmadı doğru mudur?

İlk Aksaray’da başladı zaten, ilk Aksaray’a açtık. Arkasından Konya Meram Yeni Yol’a açıldı, Isparta açılıyor 2-3 güne kadar Denizli’ye başlıyoruz… Yani 6-7 ay gibi bir sürede 5 şubeye ulaştık diyelim. Ama Henry Jones tamamen yüksek franchise ücretlerden dolayı Konya’dan biz bu işi yaparız diyerek oluşturduğumuz bir marka. Dedik, kendimize inandık, güvendik bu markayı aldık. Konya’dan tüm Türkiye’ye yayılacak bir marka. Yüksek ücretlerden dolayı arkadaşlarımızın uygun bir mekân yapma projesiyle ortaya çıktı ve büyüyor.

 

Şu anda Türkiye genelinde kaç Henry Jones var?

Şu anda Aksaray var, Meram Yeni Yol var Konya’da, Isparta var. 1 hafta 10 güne kadar Denizli’ye başlayacağız inşallah, sonra Konya’da bir projemiz daha var yine Henry Jones olacak. 5 şubemiz olmuş olacak.

 

Henry Jones’un kısa ve orta vadeli hedeflerinden bahseder misiniz?

Henry Jones’ un hedefi kısa zamanda tüm Türkiye de yayılmak, 5-6 ay gibi kısa bir zamanda 5 şubeye ulaştıktan sonra 10-15 şube değişik illerde de açılacak Türkiye de daha bir ses getirecektir. İki yıl içerisinde bizim en az hedefimiz 25-30 şube olmak ve 5 yıl içerisinde de 60-70 şubeye ulaşmak. Zaman ne gösterir bilinmez belki 150 şube nasip eder belki 30 şube. Ama biz sağlam adımlarla işimizi iyi yaparak emin adımlarla gitmek istiyoruz ve markamıza güveniyoruz. Yani kafe sektörüne yeni bir hizmet anlayışı, yeni bir soluk, farklı bir zihniyet getirmek istiyoruz. Yatırımcımızı kandıran değil, yatırımcımıza kazandıran onlarla beraber büyüyen bir zihniyet Henry Jones.

 

Yurt dışı taleplerinin geleceğine inanıyor musunuz?

Yurt dışı taleplerinin geleceğine tabi ki inanıyoruz. Konya’da büyüdükten sonra yurt dışı hedeflerimiz de var. Yurt dışında şuan da birkaç projemiz var, yurt dışından talepler de var. Bizim 2 yıl içinde uluslararası franchise fuarına katılma gibi bir hedefimiz de var. Bu fuara katıldığımız zaman talep göreceğimize inanıyoruz, uluslararası büyük bir franchise oluşturacağımıza inanıyoruz.

Add comment