Pınar BÜYÜKSARI

SÜÇEV (Sürdürülebilir Çevre Derneği) Kurucu Üyesi

Pınar BÜYÜKSARI

Pınar BÜYÜKSARI

Pınar BÜYÜKSARI

 

PINAR BÜYÜKSARI; 1981 Konya doğumlu. İlkokul, Lise ve Üniversiteyi Konya’da okuyan Pınar Hanım, 2001’de Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun olur olmaz çalışmaya başlar. Çevre mühendisliğinin yansı sıra TSE başta olmak üzere diğer özel kuruluşlardan aldığı Yönetim Sistemleri eğitimiyle, çalışma alanına farklı bir yön vererek 2003 yılında Yönetim Sistemleri Danışmanlığı (ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, OHSAS 18001 vb) ile devam eder.

 

Konya başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinde alanında oldukça başarılı pek çok kuruluş ile (ASELSAN, TÜDEMSAŞ,  ANGİAD, Selçuk Üniversitesi İhsan Doğramacı Kreşi, Konya Ticaret Borsası, Amasya Ticaret Odası, Teknik Yapı, Akpınar İnşaat, İçkale İnşaat, Done Konserve, Burcu Gıda, Aydınlar Yedek Parça, Konet, Rapsodi, Falez Mobilya, Bahçivanlar Basım, Hekimoğlu,  vb) çalışma şansı yakalar.

Pınar Büyüksarı, çalışma hayatının verdiği sosyal iletişim etkisiyle alanını Sosyal Bilimlere kaydırarak, daha iyi hizmet sunmak ve sektörsel deneyimini akademik kariyerle bütünleyerek mesleki hayatını devam ettirmek adına Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde 2012 yılında Yüksek Lisansını tamamlar.

Çalışma hayatında sosyal sorumluluğun da önemine inan bir insan olarak yaşadığımız çevrenin sürdürülebilir ve yaşanabilir kılınması için çevreyi koruma ve toplumda çevre bilincinin artırılması yararına çalışacak olan SÜÇEV (Sürdürülebilir Çevre Derneği) Kurucu Üyesi olarak çalışmakta olan Pınar Hanım, ayrıca toplumda kadının bilinçlendirilmesi, sosyal statüsünün yükseltilmesi amacıyla projeler ve eğitimler düzenleyen BPW İş Ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Konya Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak  da görevine devam etmekte.

Konya?

Ailem

Aile?

Yaşam Enerjim

İş?

Başarım

Para? 

İhtiyaçlarım için bir araç

Aşk?

Ruhum

Tatil?

Gerekliğim

Mistik?

Maneviyatım

Hayal?

İçgüdüm

İdol?

Güler Sabancı

Kadın?

Herşey

Erkek?

Güven

Kesinlikle Hayır?

Haksızlık

Kesinlikle Evet?

Dostlarım

Olmazsa Olmaz?

Adalet

Huzur?

Mutluluğum

Eşi dostu bezdiren yanınız?

Yoğunluğum

Yemek? 

Peynirli Tortellinim

Mekan?

Dedeman Otel

Hobi?

Yüzmek

Söz?

Senin bildiğin karşıdakinin seni anladığı kadardır.

‘‘Ne kadar bilirsen bil, anlatabildiklerin Karşındakinin anlayabildiği kadardır.’’  (Mevlana)

 Takım?

Elbette Fenerbahçe

Burç?

Oğlak

Sinema?

Çetin Tekindor

Kitap?

Dost

Şiir?

‘‘Ben Seni ne kalbimle, ne de aklımla severim. Olur ya kalp durur, akıl unutur. Ben Seni ruhumla severim. O ne durur, ne de unutur.’’

Sobelenmeseydiniz nerde olurdunuz?

Bilgisayarımın başında

Add comment