Musa UYARARSLAN

UYARARSLAN OTOMOTİV A.Ş

UYARARSLAN OTOMOTİV A.Ş Musa UYARARSLAN

UYARARSLAN  OTOMOTİV A.Ş Musa UYARARSLAN

UYARARSLAN  OTOMOTİV A.Ş

Musa UYARARSLAN

 

‘‘Günümüz koşullarında otomotiv gibi inanılmaz acımasız bir sektörde rekabet en büyük sorun olarak ortaya çıkmaktadır. Karlılığın bu rekabete heba edildiği bir dönemden geçiyoruz’’

 

    Peugeot’nun Konya Bayiliğini üstlenme sürecinden biraz bahseder misiniz?

Şirketimiz 1950 yılında kurulmuştur. Şirketimizin otomotiv bayisine geçişi ise 1980 yılında Koç Gurubunda olmuştur. O gün için Koç Grubunda bulunan tüm araçların gerek ticari, gerek binek satışına başlanmıştır.Peugeot makasının ticari olarak satışı o yıllarda başlamıştır. Daha sonrasında birimler kendi arasında ayrılarak ürün bazında bayilikler oluşmuştur. Bu dönemde firmamız Peugeot markası ile devam etme kararı almıştır ve 1996 yılında Türkiye’ye Peugeot marka otomobillerinin gelmesi ile devam etmektedir. Bugün için bünyemizde Karsan Minibüs Otobüs yetkili satış, servis ve yedek parça hizmeti de dahil edilerek çalışmalarına devam etmektedir.

 

     Uyararslan olarak Konya halkına sunduğunuz hizmetler nelerdir?

Firma olarak müşterilerimize ve hemşerilerimize kaliteli bir hizmet ve anlayışını ön planda tutarak çalışmalarımız devam etmektedir.

 

     Sizce sektörün karşılaştığı en büyük sorun nedir?

Günümüz koşullarında otomotiv gibi inanılmaz acımasız bir sektörde rekabet en büyük sorun olarak ortaya çıkmaktadır. Karlılığın bu rekabete heba edildiği bir dönemden geçiyoruz. Bunun Distribütörler bazında acilen ele alınması gereken bir konu olarak görüyorum. Bu tüm markalar için geçerlidir.

 

     Bize biraz da ürünlerinizden bahseder misiniz?

Peugeot markası tüketicilerin tüm birimlerine hitap edecek bir gama sahiptir. Araç kasaları ve motorları bugün itibari ile tamamen değişmiş yeni kasalar daha yumuşatılmıştır daha çok tüketicinin beğenisini kazanmıştır. Motorlar da  ise tamamen Euro 5 motora sahip star&stop özellikleri bulunan yakıt tüketimini minimuma indirmiştir ve yıl sonunda çıkacak yeni 308 binek aracımız ile ürün gamımız tamamen yenilenmiştir. Bir marka olarak tüketicinin tüm taleplerini karşılayabilmek için hizmetindeyiz.Sektörde rekabet bitmediği için tüm markalar kendini günün şartlarına uygun bir şekilde dizayn etmek zorundadır.Bizde firma olarak kendi bünyemizde müşteri memnuniyeti adına markayla birlikte yeni ürünler getirerek projelerimizi gerçekleştiriyoruz ve geliştiriyoruz, buna da mecburuz.

 

     Sizce sizi pazardaki firmalardan farklı kılan özellikler nedir?

Bizim Peugeot olarak bir özelliğimiz var, 125 yıllık bir marka olarak kalite ve yakıtta çok ön plandayız.Yeni araçlarımızda dizayn değiştirerek rekabete uyum sağlayarak, hatta öne geçerek yenilikleriyle marka pazarındaki payını her geçen gün daha fazla yükselterek ve adetlerini fazlalaştırarak emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bu vesile ile hemşerilerimizi, müşterilerimizi yeni ürünlerimizin tanıtımı ve testi için plazamıza bekliyoruz.

 Saygılar Sunuyorum

 

Add comment