Adem GİRGİN

Girgin Grup Yönetim Kurulu Başkanı

Girgin Grup Adem GİRGİN

Girgin Grup Adem  GİRGİN

Girgin Grup

Adem  GİRGİN

 

 

Girgin Grup üretimde kaliteden ödün vermeyen, saygın, istikrarlı ve paylaşımcı yapıya sahip; etik değerlere bağlı, topluma karşı sorumluluk duygusu taşıyan dinamik ve yenilikçi bir firma.

   1985 yılından bu yana Aksaray’da köklü bir gelenekle faaliyette bulunmakta olan Girgin Grup, Aksaray’da sanayi yatırımlarına yönelerek dünya markası haline gelme yolunda önemli adımlar atmıştır.

Bölge ekonomisine  ve ülkemiz sanayi alt yapısına istihdam olanakları ve teknolojik gelişmeler yoluyla katkıda bulunmaktadır.

   Sektörün hızlı gelişimine ayak uydurmayı başaran her geçen gün kendini geliştiren ve müşterilerinin isteklerine en iyi şekilde cevap veren Girgin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Girgin, başarıları ve hedefleri ile dergimizin konuğu.

 

Firmanız hakkında biraz bilgi alabilirmiyiz?

1990 yılında Girgin Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti olarak Aksaray’da; lüks araç alım satım üzerine kurulan firmamız, takip eden yıllar bünyesine kattığı çeşitli bayilikler ve üretimlerle büyüyerek bugüne kadar gelmiştir.

Girgin Grup olarak bugün 3 farklı şirket ve bu şirketlere bağlı markalarla Aksaray ilinde faaliyet gösteremekteyiz.

 

Girgin Grup olarak sektördeki konumunuz hakkında neler söylemek istersiniz?

Girgin Grup, gücünü 28 yıllık ticari tecrübesi ve kurduğu sağlam bağlantılardan almaktadır. Geliştirdiğimiz üst düzey projeler, kalıcı değerler yaratıyor. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde örnek oluşturuyor ve sektörün gelişimine öncülük ediyor.

 

Girgin Grup çatısı altında faaliyet gösteren kuruluşlarınızı tanıyabilir miyiz?

Girgin Grup olarak bünyemizde her biri sektöründe öncü olan altı firmamız bulunmakta. Bunlar: Asaş Alüminyum Profil, Caselli Araç Üstü Ekipman Sanayi, Aksac, Girgin Otomotiv, Girgin Yapı, Girgin Cephe Grup ve AG Grup Dış Ticaret.

 

Bu başarınızı neye borçlusunuz?

Grubumuz eğitimli, yetenekli yönetim kadrosu ve tecrübeli çalışanları sayesinde, müşteri odaklı hizmet anlayışını sektörel bilgi ve deneyimiyle birleştirerek, şirketin amaç ve kurumsal kimliğini en güzel şekilde hedef kitlesine yansıtmayı başarmaktadır. Ar-Ge departmanımız müşteri istekleri doğrultusunda yeni çözümler üretmekte ve sürekli  ürün portföyümüzü genişletmektedir. Başarı ekip işidir, bireylere mal edilemez. Hedeflerimize ve her zaman daha iyiye ulaşabilmek için çabaladığımız bu süreci düşünürsek; çalışanlarımızla yani iş sorumluluğu yüklediğimiz kişilere duyacağımız saygı, hissettireceğimiz güvenle, başarıya en kolay ve sağlam bir şekilde ulaşacağımıza inanıyorum.

 

Amaç ve hedeflerinizle ilgili neler söylemek istersiniz?

Rusya, Ortadoğu ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerine Dorse ve Tanker ihracatı yapmaktayız. Yurtdışı müşteri portföyümüz her geçen gün artarak devam etmektedir. Amacımız dün, bugün ve ileride yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarla ülke ekonomisine değer katmaya, tüm dünyada güçlü, sektör öncüsü olarak sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye devam etmektir.

 

Add comment