BAHA TUZER

Tuzer Ticaret

BAHA TUZER

BAHA TUZER

BAHA TUZER

 

Bu sayımızda Başarının Sırrı köşemizin konuğu Tuzer Ticaret’in

veliahdı Baha Tuzer. Genç iş adamını daha yakından tanıma

fırsatı yakaladığımız bu söyleşimizde kendisine başarı getiren prensiplerini sorduk.

 

 

Sizi tanıyabilir miyiz?

1 Ağustos 1986 yılında Konya’nın Ereğli İlçesi’nde  dünyaya geldim. İlk ve orta öğrenimimi Konya’da tamamladım. 2003 yılında aile şirketimiz olan Tuzer Mobilya’da, iş hayatına atıldım. Konya başta olmak üzere Ankara, Kocaeli, Bursa’da emlak, gayrimenkul, inşaat, kimya ve mobilya sektörlerinde ticaretimi devam ettirmekteyim. Küçük yaşta ticaret hayatını severek seçim yapmam nedeniyle çok mutluyum. Hedefim memleketim Konya’da emlak ve gayrimenkul sektöründe hizmet vermektir.

 

Sizce başarı nedir?

Başarı; kişinin, bir işte hem kendisi, hem de başkaları için hedefine ulaşmak amacıyla; verdiği emek ve gösterdiği gayret sonucu elde ettiği kazanımlardır. Bu konuda, topluma örnek olmuş kişilerin hayatlarını incelediğimizde, başarıya ulaşmalarında; amaç, cesaret, azim ve disiplin faktörlerinin son derece etkili olduğunu görüyoruz.

 

 

Hayatınızda size başarı getiren 7 prensibinizi bizimle paylaşır mısınız?

 

1- İşimi severek yaparım. İdeallerime ulaşmak için güçlü bir iradeye sahibim. Tüm enerjimle işime yoğunlaşırım.

2-Ticareti biliyorum. İçinde bulunduğum ve yaptığım işin kurallarını iyi biliyorum. Bu kuralları titizlikle uygulamaya özen gösteririm.

3- Çalışma arkadaşlarım, meslektaşlarım ve müşterilerim tarafından özü, sözü ve davranışları ile güven duyulan bir kişiyim.

4- Zamanımı en iyi şekilde değerlendiririm. Planlı ve disiplinli çalışmaktan asla taviz vermem.

5- Müşterilerimizin taleplerini karşıladığımızda, yaşamlarını kolaylaştırdığımızda, onların mutlu olduğunu görmekten haz duyar, mutluluklarına ortak olurum. Daha fazla insanı mutlu etmek için gayretim artar.

6- Mükemmel insan yoktur mantığı ile sık sık kendimi sorgularım.

7- Sorunların üzerine kararlılıkla giderim. Sabırlıyım, hoşgörülüyüm fakat işte ciddiyetsizliğe asla tahammül gösteremem.

Add comment