Mustafa Yapıcı

Beyşehirliler Demir Çelik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi

Beyşehirliler Demir Çelik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yapıcı

Beyşehirliler Demir Çelik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi  Mustafa Yapıcı

Beyşehirliler Demir Çelik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi

Mustafa Yapıcı

 

Beyşehirliler Demir Çelik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yapıcı’ya başarının sırrının sırrını sorduk.

 

Sizi tanıyabilir miyiz?

1983 Konya doğumluyum. Eğitimimi Konya ‘da tamamladım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Aslen Beyşehir ‘liyim. Aile şirketimiz olan Beyşehirliler Demir Çelik Ltd. Şti. de, şirketimizin kolu olan inşaat bölümünden sorumluyum.

 

Sizce başarı nedir?

Başarı bence,  hedeflere dürüst, doğru ve temiz bir iş ahlakı ile ulaşmaktır. Başarıya ulaşmanın en önemli yolu ise sadece ve sadece çalışmaktır. Yaptığınız işi doğru ve dürüst yaptığınız zaman hedeflere ulaşmak kaçınılmazdır. İşin zorluğunu gözetmeksizin kolları sıvayıp o işi sizden korkacak duruma getirmek hedeflere atılan en büyük adımdır. Ve ailemden aldığım en büyük miras budur.

 

Bulunduğunuz konumu değerlendirir misiniz?

İnsanların sürekli hedefleri olmalı. Ve bu yolda kontrollü büyümek ve aynı zamanda hem vatanına hem milletine faydalı olabilmek önemlidir. Milliyetçi ve milletini düşünen büyük bir ailenin ferdiyim. Bulunduğumuz konuma gelen kadar ve şu an itibariyle şirketimiz yatırımlarını tüm insanlara yönelik yapmıştır.

 

Hayatınızda size başarı getiren prensipleriniz nelerdir?

En büyük prensibimiz başarının tanımını yaparken söylediğim gibi dürüst ve doğru çalışmaktır. Yaptığınız işin gerçekten doğru olduğuna inanır ve parayı ikinci planda bırakırsanız gerçek başarıyı mutlaka görürsünüz. Şu an ki konumum gerçekten bir başarıysa bunu eşim ve çocuklarıma borçluyum. En büyük prensip ailenin bilincinde olmak, sevgi ve saygı içerisinde yaşamaktır.

 

Hayalleriniz ve hedefleriniz?

Hayal demek çok doğru olmaz ama elbette ki yaptığımız işlerle alakalı hedeflerimiz var. Yaptığımız her işte en iyisini yapmak ve zirveye tırmanırken de çözüm ortaklarımız, bayi ve müşterilerimizle birlikte yüksek istihdam ve istikrar sağlamaktır. Hedeflerimizi hayal boyutuna sokmadan olabileceğine inandığımız sağlam yatırımlarla daha sosyal, daha yaşanılabilir, ekonomik olarak daha rahat ve her konuda başarılara imza atan bir Konya için odak noktamız her zaman için hizmettir.

 

Sizin söylemek istedikleriniz?

Konya’mız için böyle bir hizmeti sağladığınız, Konya’nın sesi olduğunuz ve bizlere bu imkanı sağladığınız için şahsım ve şirketim adına, Metropol dergisi Yönetim Kurulu ve çalışanlarına özellikle teşekkür ederim.

 

Add comment